Välkommen till
Helande dag

"Vila, frihet och framtidstro"

Pass 1:
Under det första passet fokuserar vi på vad bibeln säger om Jesus och korset och vad försoningen innebär för oss människor. Vi fördjupar oss i vad som hände när Jesus ´blev gjord till synd för att vi skulle bli förklarade rättfärdiga`. Vi tittar på bibelns undervisning om att vi i frälsningen har `dött med Jesus´, blivit `födda på
nytt´och har ´Jesus egen Ande i oss´. 


Pass 2:
I pass två studerar vi vad försoningen fått för konsekvenser i Gusd och människans relation.  Undervisningen är centrerad kring hur Gud ser på och förhåller sig till oss i det nya och bättre förbundet. Vi ser på vad det innebär att vara ´benådad`, ´fri från lagen´och att stå under´nådens herravälde´. Undervisningen berör även begreppet synd och hur bibeln förhåller sig till det i nådens förbund.


Pass 3:
I tredje passet har vi en kortare undervisning om vilan i att få vara sig själv med Jesus. Att släppa masken och bli personlig med honom som redan vet allt. Vi lägger in några praktiska övningar under detta pass, där du får bearbeta ett par frågeställningar själv tillsammans med Jesus.

Pris: 200 kr/person
Anmälan görs på telefonnummer 096161210 eller under gudstjänsterna innan datumet
Sista anmälningsdag tors 25 oktober

Plats: Hotell Lyktan

 Program:
9:00 Frukostbuffé och "incheckning"
10:00 Pass 1: Undervisning och förbön
12:00 Lunch
13:00 Pass 2: Undervisning och förbön
14:30 Fikapaus
15:00 Pass 3: Kort undervisning, övningar enskilt och förbön i smågrupper
16:30 Middag
18:00 Gudstjänst för alla